Renholdsfirma

Tenker dere over hvordan dere kan ta det riktige valget når det kommer til et samarbeid med et renholdsselskap? Det er en god idé å sammenligne renholdsfirmaer før dere tar en avgjørelse. Vi i Falken Renhold AS går gjerne gjennom renholdsplanen før dere bestemmer dere.

Vi vil alltid arbeide hardt for det beste resultatet. Et rent lokale og ryddig kontor gir et godt arbeidsmiljø og inneklima.

Se alle våre ulike rengjøringstjenester som vi utfører med god service og kvalitet. Ta kontakt med oss på telefon 22 32 46 60 eller sen en e-post firma@falkenrenhold.no – vi hører gjerne fra dere!

Renhold Oslo og Akershus

Et pålitelig firma for renhold i Oslo og Akershus, med fokus på våre kunder.

Kvalitet, service og effektivitet er noen av de viktigste begrepene hos oss. Vi er innovative i markedet og ser stadig etter nye metoder for renholdsbransjen.

Alle våre kunder merker seg raskt vår tilstedeværelse og fokus på høy kvalitet.

Vi som renholdsfirma i Oslo og Akershus er kjent for følgende:

  • Renhold utført med høy kvalitet
  • Miljøvennlige produkter til konkurransedyktig pris
  • Effektivitet, tilpasningsdyktige og ærlige

Vi har kunder både i Oslo og Akershus. Vi kommer gjerne på en befaring for å best mulig forstå akkurat hva Dere ønsker av renholdstjenester.

Fokus på miljø med Falken Renhold

Bærekraftighet er et viktig område for oss i Falken Renhold. Som et profesjonelt vaskefirma i Akershus og Oslo, vet vi hvor viktig det er å fokusere på miljøvennlige produkter.

Det er viktig å se etter effektive tiltak, også for forebygging av smittespredning og hygiene på kontorer eller arbeidsplasser. Er dere ute etter renholdstjenester er vi et godt alternativ som leverer topp kvalitet. En av våre mest populære tjenester er kontorrenhold.

Vårt fokus er rettet mot næringskunder, og vi er medvitende til at fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er viktig for alle våre kunder. I mer enn 35 år har vi arbeidet mot å utvikle oss for godt renhold på arbeidsplassene.

Riktig valg av renholdsfirma i Akershus

Det er viktig for oss at dere føler dere trygge ved valg av renholdsfirma i Akershus eller Oslo. Vi investerer derfor stort i våre renholdsmedarbeidere, for å kunne gi den beste renholdsservicen på en effektiv måte.

Ved en befaring noterer vi oss nøyaktig hva dere behøver og forventer av oss – slik at vi alltid passer på å levere disse forventningene. Målet er å skape et godt arbeidsmiljø i rene lokaler.

Våre næringskunder er svært glade for den tjenesten vi utfører ved renhold av deres arbeidsplasser. Godt renhold sier mye om kvaliteten i deres bedrift. Sammen vil vi kartlegge hvordan vi kan bidra, og finne beste vaskehjelp og rengjøringsplan for nettopp dere.

Vi tilbyr også sunn lunsj på jobb til flere bedrifter i Oslo og Akershus gjennom vår lunsjordning.

For en samtale om hvordan vi kan hjelpe til videre, ring oss på telefon 22 32 46 60 eller send en e-post firma@falkenrenhold.no – velkommen skal dere være!