Vaskefirma

Vaskefirma i Akershus og Oslo området

Er du på leting etter et vaskefirma i Akershus eller Oslo for et langvarig samarbeid?

Vi i Falken Renhold tilbyr kontorrenhold, vask av lokaler, kantiner eller ulike arbeidsplasser.

Vi tror på å gå den ekstra runden for å holde bakterier, støv eller virus unna enhver arbeidsplass. Dette kan vi levere ved at vi gir god opplæring til alle våre medarbeidere, slik at de alltid vet nøyaktig hva som må til for en optimal rengjøring.

Det kunne være hyggelig med en prat om hvordan vi kan bistå med våre tjenester for akkurat din bedrift!

Kontakt oss for renhold av bedrift i Oslo eller andre tjenester på telefon 22 32 46 60 eller e-post firma@falkenrenhold.no.

Et vaskefirma i Oslo og Akershus som skaper et godt arbeidsmiljø

Vi i Falken Renhold arbeider hardt for å ivareta et godt arbeidsmiljø for alle våre næringskunder. Vi som et renholdsfirma passer alltid på å tilby de beste rengjøringstjenestene til hver enkelt.

I løpet av flere år med erfaring innen yrket har vi vært på utkikk etter nye og innovative rengjøringsprosesser. Dette nettopp fordi vi ønsker å tilpasse oss behovene for hygiene og rengjøring i Norge, med fokus på grønne rengjøringsprodukter som fungerer godt.

Vi forstår at hver enkelt kunde har sine individuelle behov. Dette er årsaken for at vi alltid skreddersyr våre rengjøringstjenester etter dine spesifikke ønsker.

3 fokusområder for en god kvalitetssikring

Fleksibilitet, pålitelighet og oppmerksomhet er kun tre av våre fokusområder som vi strever etter å opprettholde i ethvert arbeid. Vi ser aktivt etter detaljer og utvikler langvarige relasjoner med alle våre kunder.

For oss er det viktig å betjene våre næringskunder og tilby en serviceleveranse som overgår deres forventninger.

Dette gjør vi ved at vi alltid arbeider med å følge gode sikkerhetsretningslinjer og prosesser for å opprettholde topp kvalitet av deres rengjøring.

Våre tjenester som vaskefirma

Som et profesjonelt vaskefirma i Akershus og Oslo har vi ulike tjenester der vi kan bidra til en enklere hverdag for deres bedrift.

Noen av våre tjenester er følgende:

Daglig renhold
Lunsjordning
Gulvbehandling
Vinduspuss
Hovedrengjøring
Rydde av dødsbo
● Flyttevask
Fasaderengjøring
Møbelrens
● Matteservice

Før dere bestemmer hvilke tjenester som passer dere best, vil vi gjerne ta en samtale for å kunne kartlegge deres behov og å skape en plan for et godt samarbeid.

Priser for vaskefirma i Oslo

Når det kommer til priser for vaskehjelp i Oslo eller Akershus ønsker vi gjerne å kunne gi en gratis befaring, og samtidig ta en prat om hva dere behøver. Vi kommer på besøk eller tar en video samtale for å forstå akkurat hvordan vi kan samarbeide med dere.

Målet vårt er hele tiden å gjøre prosessen helt enkel, slik at dere er sikre på at vaskingen ligger trygt i våres hender. Dersom vi fokuserer på rengjøringen kan dere fokusere på de tingene som betyr mest i deres virksomhet.

Dersom du har noen spørsmål angående rengjøring av din arbeidsplass eller lokaler, er du velkommen til å kontakte oss på telefon 22 32 46 60 eller e-post firma@falkenrenhold.no.