Vask og rydding av dødsbo

Rydde dødsbo i Oslo og Akershus

Vi i Falken Renhold har med over 35 års erfaring sett hvor vanskelig det kan være å stelle med dødsbo etter en bortgang. Vårt mål er å gjøre denne prosessen litt enklere for våre kunder. 

Fra første stund vil du oppleve en god dialog hvor vi sammen finner ut den beste fremgangsmåten. Vi er her for å hjelpe deg. 

Dersom du ønsker å se referanser fra andre kunder er det bare å ta kontakt med oss. Vi er stolte over alle de gode kundeforholdene vi har bygget gjennom årene. 

Du kan kontakte oss ved å ringe for en samtale på 22 32 46 60, eller sende en mail til firma@falkenrenhold.no

Hva er dødsbo? 

Etter en av dine nærmeste har gått bort er det dessverre flere praktiske ting man må tenke på. En av dem er hva som skal skje med dødsboet. 

Et dødsbo er hva som er igjen etter en person har gått bort. Det vil si alt av forpliktelser, rettigheter, gjeld og formue. 

Rydding og tømming av dødsbo kan være tungt, slitsomt og vanskelig. Vi tilbyr profesjonell hjelp som kan forenkle en veldig krevende og tung tid. 

Trenger du hjelp til å rydde dødsbo i Oslo og Akershus?

Velger du oss i Falken Renhold er du garantert renhold av høy kvalitet. Våre ansatte er dyktige i sitt fag og meget effektive. 

Vårt utstyr og renholdsmidler er moderne og av høy standard. Produktene vi bruker er miljøvennlige og vi er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. 

Vi vet hvor viktig det er at alt går riktig for seg og vi gjør alltid vårt beste for å levere god service. 

3 gode grunner for å velge Falken Renhold

Her i Falken Renhold har vi stor stolthet for yrket og vet hvilken stor forskjell vi kan gjøre for våre kunder. Enten det er gjennom vår bedriftsrenhold, daglig renhold, hovedrengjøring, gulvbehandling, eller flyttevask.

Praktiske grunner til å velge Falken Renhold:

  • Etter mer enn 35 år med erfaring i yrket vet vi hva vi gjør.
  • Vi tilbyr alltid en konkurransedyktig pris.
  • Vi hører på våre kunders bekymringer og gjør alltid vårt beste for å oppfylle alle behov.

Rydding og vasking av dødsbo 

Vi setter pris på at våre kunder stoler på oss gjennom en slik vanskelig periode. Det ansvaret tar vi ikke lett på. 

Vi vet hvor krevende denne perioden kan være. Vaske og tømme dødsbo er en utfordrende og hard jobb. Ikke bare mentalt, men også fysisk. 

Med hjelp fra oss i Falken Renhold kan du være sikker på at vi alltid gjøre vårt ytterste for at alle dine behov blir møtt. 

Ta gjerne kontakt med oss i Falken Renhold for en uforpliktende samtale på 22 32 46 60 eller send oss en mail på firma@falkenrenhold.no.