10 gode grunner til å velge Falken Renhold

Vi er et renholdsfirma som opptrer profesjonelt og ryddig i alle faser av samarbeidet.

Vi legger vekt på å rekruttere de riktige menneskene; personer med ansvarsfølelse og «eierskap» til kunden og oppdraget.

Som kunde får du en fast renholder, som du kan føle deg på har grundig opplæring og har riktig kunnskap og innstilling til å utføre arbeidet slik du forventer.

Riktig valg av renholdsmidler og maskiner er avgjørende for resultatet, Vi har alltid lagt vekt på å benytte de mest moderne og miljøvennlige maskiner og renholdsmidler som til enhver tid finnes.

Vi har alltid tilgjengelig dokumentasjon om innhold og behandling ved for eksempel allergi eller øyeskader.

Du har en fast kontaktperson som kommer uoppfordret på rutinemessige besøk for å forsikre seg om at renholdet holder riktig kvalitet, i tråd med nettopp dine forventninger.

Vi gir deg maksimal valuta for pengene. Blant annet benytter vi nye og effektive gulvpleiesystemer, som gir deg en høyere standard og et lettere renhold, noe som igjen gir økonomisk besparelse.

Vi har mer enn 30 års erfaring og rutine, har solid økonomi, norske eiere og stabilitet i ledelsen.

I den innledende fasen gjennomfører vi en grundig befaring og har en åpen dialog om alle deler av oppdraget. Vi vet at åpen dialog og godt utført arbeid er avgjørende for et langsiktig kundeforhold.

Vi gir deg gode råd for hvordan renhold og rengjøringstjenester kan forbedre inneklimaet og miljøet i bedriften.

Meny