FAQ – Ofte stilte spørsmål

Velkommen til Falken Renhold – Ofte stilte spørsmål

Vi i Falken Renhold er dedikert til å levere profesjonelle rengjøringstjenester av høy kvalitet til kunder i Oslo og Akershus området. Vi forstår at det kan oppstå spørsmål i forbindelse med våre tjenester, og derfor har vi satt sammen denne FAQ-siden for å gi deg svar på de vanligste spørsmålene vi mottar

Fra vårt hovedkontor i Oslo betjener vi bedriftskunder med et bredt spekter av renholdstjenester. Vårt erfarne team av renholdsoperatører er grundig opplært og pålitelige, og vi bruker miljøvennlige renholdsmidler og utstyr for å sikre et grundig og skånsomt resultat.

Vi håper at denne FAQ-siden vil gi deg den informasjonen du trenger, men hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å diskutere spesifikke behov, oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte. Vi er her for å hjelpe deg og finne skreddersydde løsninger for dine renholdsbehov.

Vennligst les gjennom spørsmålene nedenfor for å få mer informasjon om våre tjenester og hvordan vi kan bistå deg.

Falken Renhold er en profesjonell renholdstjeneste som tilbyr et bredt spekter av rengjøringstjenester. Helt fra oppstarten i 1985 har driften vært rettet mot næringskunder. Våre tjenester inkluderer daglig renhold, lunsjordning, vinduspuss, hovedrengjøring, gulvbehandling, og mye mer.

Vi er stolt lokalisert i Oslo og Akershus området for å betjene kunder i dette regionale området. Vårt hovedkontor er i Oslo, og vi har et bredt nettverk av renholdsoperatører som kan møte dine behov uavhengig av hvor du befinner deg i Oslo og Akershus.

Du kan kontakte oss på følgende måter:

  •  Telefon: Du kan ringe oss på 22 32 46 60 i våre åpningstider, mandag til fredag fra kl. 08:00 til 16:00.
  •  E-post: Send en e-post til firma@falkenrenhold.no med dine spørsmål eller henvendelser, og vi vil svare deg så snart som mulig.
  •  Kontaktskjema: Besøk vår nettside og fyll ut kontaktskjemaet. Vi vil kontakte deg innen kort tid.

Prisen for våre renholdstjenester varierer avhengig av flere faktorer, inkludert type renhold, størrelsen på området som skal rengjøres, hyppigheten av tjenesten, og eventuelle spesifikke behov du måtte ha. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og alltid konkurransedyktige priser. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring og prisoverslag.

Ja, vi har et dedikert team av kvalifiserte renholdsoperatører som er erfarne og pålitelige. Alle våre operatører gjennomgår grundig opplæring og bakgrunnssjekk før de blir ansatt. Vi setter kvalitet og pålitelighet i høysetet, og sørger for at våre ansatte utfører arbeidet med profesjonalitet og grundighet.

Vi betjener kunder i Oslo og Akershus området. Uansett om du trenger renholdstjenester for et kontorlokale, bolig, kjøpesenter, hotell eller annet, er vi klare til å hjelpe deg. Kontakt oss for å diskutere dine spesifikke behov, og vi vil finne en løsning som passer for deg.

Vi bruker miljøvennlige renholdsmidler og utstyr av høy kvalitet for å sikre en grundig og skånsom rengjøring. Våre produkter er effektive samtidig som de tar hensyn til miljøet og helsen til våre kunder og ansatte.

Vi streber etter å være fleksible og imøtekomme våre kunders behov så raskt som mulig. Tiden det tar å planlegge en renholdstjeneste avhenger av tilgjengeligheten vår og din tidsramme. Kontakt oss for å avtale en befaring og diskutere dine ønsker og tidsplan.

Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder er fornøyde med tjenestene vi tilbyr. Hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd, ber vi deg kontakte oss umiddelbart, slik at vi kan løse eventuelle problemer. Vi setter pris på tilbakemeldinger og vil gjøre vårt beste for å sikre din fulle tilfredshet.

Dersom du har flere spørsmål som ikke er besvart her, ikke nøl med å kontakte oss direkte.

Vi er her for å hjelpe deg!