Bedriftsrenhold

Bedriftsrenhold i Oslo og Akershus

Bedriftsrenhold er nødvendig for at en arbeidsplass skal være et trivelig og behagelig sted for alle ansatte, noe som krever et rent og pent kontor.

Et nyvasket og ryddig kontor vil føre til trivsel for de ansatte og en mer positivt arbeidsatmosfære. Vi har stor tro på at en renere arbeidsplass er en bedre arbeidsplass. 

For renhold av bedrift i Oslo og Akershus kan du ta kontakt med oss her på Falken Renhold. Sammen kan vi finne ut en rengjøringsplan som passer for deg. 

Vi er godkjent av Arbeidstilsynet og er en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift som tar godt vare på våre kunder. 

Ta kontakt med oss på telefon 22 32 46 60 eller sen en e-post til firma@falkenrenhold.no og vi vil sammen finne ut hva som er det beste alternativet for deg og dine ansatte. 

Forskjellige behov for bedriftsrenhold i Oslo 

Gjennom en årrekke med erfaring har vi lært hvor avgjørende trivsel er for et kontor. Ikke bare fører det til glade ansatte, men også lavere sykdomsfravær. 

Dersom du ønsker kan vi hjelpe med å utarbeide en rengjøringsplan for bedriften. Alle kontorer er forskjellige og har derfor forskjellige behov når det kommer til renholdstjenester og renholdsfrekvens. 

Vi tror på gode kundeforhold

Vi tilbyr alltid våre kunder en konkurransedyktig pris og setter høyt verdien av et godt kundeforhold.

Vi har mange lojale kunder som har vært med oss i flere år. Det er viktig å føle seg sikker i sitt valg og dersom du trenger referanser er det bare å gi beskjed. 

Covid-19 endret livet og rutiner for mange

Et rent arbeidsmiljø har alltid vært vårt største mål. I disse tider med Covid-19 har det blitt mer viktig enn noensinne. 

Trygghet er essensielt på en arbeidsplass og med våre tjenester vil du se et fokus på dette. Vi tilbyr alt fra flyttevask, gulvbehandling, tømme dødsbo til hovedrengjøring

Vi bruker moderne utstyr og rengjøringsmidler. Som kunde vil du vite at vi alltid hører på dine ønsker, behov og bekymringer. 

Daglig bedriftsrenhold i Oslo og Akershus

En av våre mest populære tjenester er daglig renhold. Det er naturlig å forstå hvorfor! Når man besøker et kontor legger man raskt merke til om det er rent og ryddig. 

Naturlige årsaker for valg av daglig bedriftsrenhold:

  • Daglig renhold er en perfekt tjeneste for deg som vil vite at alt er på stell! 
  • Daglig renhold betyr også daglig oppfølging og rutiner som blir fulgt. 
  • Et rent lokale har stor påvirkning på de ansatte sin arbeidsdag. Et rent og organisert kontor vil øke trivselsfaktoren betydelig. 

Hvilke andre tjenester tilbyr vi i Falken Renhold? 

Vi tilbyr mange andre praktiske tjenester for bedrifter enn de som er allerede er nevnt her. Andre rengjøringstjenester som kan være nyttige for din bedrift inkluderer gulvbehandling, vinduspuss, byggehenhold og møbelrens

Du vil også finne andre tjenester som lunsjordning. En flott ordning som gjør at kollegaer kan nyte lunsj på jobben sammen til faste tider. 

Vi er stolte over å ha mer enn 30 års erfaring i yrket, og er sikre på at du som kunde kommer til å bli godt fornøyd. 

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med oss direkte, eller les denne FAQ-siden for å gi deg svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.

Du kan kontakte oss på mail firma@falkenrenhold.no, eller ringe oss på 22 32 46 60.

Vi gleder oss til en hyggelig samtale!