Vinduspuss

Rene vinduer er en del av bedriftens ansikt utad, og noe som medarbeidere opplever som en viktig miljøfaktor. Samtidig gir rene vinduer et godt visuelt inntrykk av kontorlokalene.

Skitne vinduer blir spesielt synlig om våren og høsten, med lav sol. Derfor anbefaler vi å øke frekvensen for vinduspuss i disse periodene. For de fleste bedrifter anbefaler vi vindusvask 2-3 ganger årlig.

De som utfører vinduspuss og annet renhold for oss er profesjonelle og sørger for et vellykket resultat. Uansett form og vindustype, utfører vi rengjøring av vinduene som synes og varer lenge. Fjerning av lim, tape, klistremerker og malingsflekker utføres etter avtale. Vinduspuss bør utføres når det er varmere enn ti kuldegrader og på dager uten vesentlig nedbør.

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.