Toppskuring

Toppskuring (lettskuring) er en metode hvor man bare skurer lett over gulvet og renser overflaten før den tilføres polish. Dette er en arbeidsbesparende metode for gulv som utsettes for mye slitasje.

Gulvene skures lett med maskin og egnet skuremiddel slik at toppskiktet i den gamle polishen fjernes i nødvendig utstrekning. Om nødvendig skylles gulvet slik at det har nøytral PH-verdi. Før polishbehandlingen blir gulvene enten støvsuget eller moppet med spesialmopp for fjerning av støv. Gulvene påføres så to til tre strøk polish med nødvendig tørketid imellom.

Vi må også forutsette at gulvene tidligere er behandlet med vanlig gulvpolish som lar seg fjerne med vanlig polishfjerner.

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.