Såpe- og sanitærpapir

Vi benytter de beste produktene i bransjen og kjøper inn store kvanta av forbruksmateriell og rekvisita til sanitær og andre områder. Derfor kan vi tilby gunstige priser på såpe samt tørke- og toalettpapir til kundene våre.

Våre renholdere/driftsledere sørger for å bestille nye varer når behovet melder seg. Det betyr at du ikke trenger å tenke på restlager og bestillinger. Ikke bare får du gunstige leveranser, du får også færre fakturaer og mindre administrativt arbeid.

Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi komplette og skreddersydde løsninger for leveranser av dispensere, bindbeholdere, luftfriskere etc.
Falken Renhold har også løsninger for desinfeksjon og håndhygiene for god hygiene og forebygging av smittefare.

Bruker du oss på dette, får du trolig en gunstigere avtale enn i dag – og mindre arbeid!

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.