Rydding og bortkjøring

Trenger du å kaste noe i forbindelse med flyttingen? Vi utfører bortkjøring av søppel og avfall for både private og bedrifter.

Har du søppel i garasjen, huset, leiligheten, kjelleren eller andre steder, som du vil bli kvitt? Bortkjøring av oss er en bedre løsning enn å leie container, som i verste fall fylles opp av andre. Vi kjører bort alle typer søppel, og henter i Oslo og Akershus. Bruk oss gjerne til vask og renhold i samme runde. Der avfall har stått lagret, er det gjerne behov for renhold etterpå.

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.