Vask, rengjøring og rydding av dødsbo

Falken Renhold AS utfører rydding og rengjøring av boliger knyttet til dødsbo, primært innenfor Oslo/Akershus.

Etter at familie og andre har tatt ut de deler av innbo og løsøre de ønsker å beholde, foretar vi en fullstendig rydding og bortkjøring av resterende innbo. Når boligen er tømt, starter vi arbeidet med vask og rengjøring. Vi opplever ofte at slike boenheter ikke har vært skikkelig rengjort på mange år, og det stilles derfor ekstra krav til grundighet, valg av vaskemidler samt korrekte rengjøringsmetoder for at boligen skal blir helt ren og fremstå som tiltalende for nye eiere.

Fullstendig vask og rengjøring av hele boligen, dette inkluderer vegger, tak, gulv, skuffer og skap. Likeledes avsløpssluk, som ofte er kilde til vond lukt. Vask av vinduer, og vi fjerner gammelt fettlag på fliser i bad/våtrom. Rens og rengjøring av lamper, lysarmaturer og annen fast belysning.

Ta kontakt dersom du ønsker nærmere informasjon. Vi gir deg gjerne et fast pristilbud, fortrinnsvis etter befaring av boligen.

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), kantinedrift, matteservice, rens og impregnering av steingulv, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, rengjøring av dødsbo, utvask, samt såpe- og sanitærleveranser.