På flyttefot? Vi hjelper deg!

Falken Renhold sørger for flyttevask

Hvis du er i en flytteprosess, har du neppe tid til overs. En av oppgavene som det er enkelt å sette bort, er renholdet av boligen du flytter fra. Falken Renhold har dyktige renholdere med lang erfaring fra flyttevask, og vi vet hvilke krav og forventninger som gjelder. Hvis det er ønskelig, kan vi også være tilstede på overtagelsen. Du får forutsigbar pris, renhold utført til riktig dato og uten overraskelser, alt til en konkurransedyktig pris.

Vi utfører også renhold av dødsbo. Ofte ser vi at dødsbo er svært skitne, som følge at det ikke er utført hovedrengjøring på mange år. Vi har mennesker, renholdsmidler og maskiner som sørger for å bringe boligen opp på et godt nivå igjen, for eksempel med profesjonell behandling og polish av gulv, fliser mm.

Vi hjelper deg med en vellykket og mindre stressende flytteprosess. Kontakt oss for en befaring av boligen, så har du snart én ting mindre å tenke på.

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.