Kantinedrift

Close-up of a food and men during lunch breakEn god og enklere lunsj! Vi håndterer kantinedrift for små og mellomstore bedrifter. Bruker du egne medarbeidere til innkjøp og tilrettelegging av lunsjen, går det ofte på bekostning av andre oppgaver og lunsjen blir skadelidende ved fravær, reise etc. Da er det smartere å overlate kantinedriften til Falken Renhold.

Sammen finner vi et forutsigbart opplegg for meny, arbeidsoppgaver, innkjøp av råvarer, rengjøring med mer. Det sikrer medarbeiderne en god lunsj på en enkel måte, til forutsigbare kostnader. Kantinetjenesten kan du selvsagt også leie ved spesielle kundearrangementer, kundebesøk etc. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opplegg for din bedrift og dine medarbeidere. God lunsj!

 

Falken Renhold utfører profesjonelle renholdstjenester for bedrifter i Oslo og Akershus. Alle former for bedriftsrenhold, vask, rengjøring og tilhørende tjenester utføres med høy kvalitet og til rett pris. Tjenester: daglig renhold/rengjøring, kantinedrift, gulvbehandling (skuring, boning, toppskuring, tepperens, highspeed poliering, rens og impregnering av steingulv), trappevask, matteservice, vinduspuss, byggrenhold, hovedrengjøring, møbelrens, flyttevask, utvask og rengjøring av dødsbo, samt såpe- og sanitærleveranser.